Työntekijät

Kuusiniemikodin perheyritykseen kuuluvat yrityksen perustajat Riitta ja Klaus Laitinen. Heidän lapsensa Sami Laitinen ja Roosa Linnanmäki toimivat yrityksessä ohjaajina. Tarvittaessa apuna ovat myös Roosa aviomies, Mikko, sekä Jaana Isoniemi.

Henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus lasten kanssa työskentelystä ja koulutusta päivitetään jatkuvasti. Vakituinen henkilökunta takaa sen, että lapsilla on aina tuttu aikuinen ihminen lähellä.

Riittaa voisi kuvailla perheen muumimammaksi, joka ottaa ikään ja kokoon katsomatta jokaisen avosylin vastaan. Riitta ohjailee porukkaa lempeän jämptisti ja pitää varmasti huolta, että ruokapöydässä jokainen saa mahan täyteen! Riitan sydäntä lähellä on käsityöt ja kaikenlainen itsensä toteuttaminen. Riitan pää on oikea ideapankki, josta löytyy ratkaisu kaikkeen.

Klaus on porukan viihdyttäjä. Klaus nauttii filosofisista ja syvällisistä keskusteluista, mutta sitten taas heittäytyy mukaan hullutuksiin ja pitää huolta että jokainen saa hymyn huulilleen. Klaus pitää huolta, että talossa riittää lämpö ja että piha ei kasva viidakoksi. Klausista voisi sanoa, että hän on Kuusiniemen talonmies ja sielunhoitaja. Klausille luonto on kaikki kaikessa.

Sami on joukon actionman ja äijä isolla Ä:llä. Sami ottaa usein poikaporukan haltuunsa ja lähtee touhuamaan miehisempiä juttuja, kuten kalastamaan tai ajamaan mopoilla, joskus ihan vain pilkkomaan puita. Samin harrastuksiin kuuluvat moottoriurheilu, koirat ja valokuvaus.


Roosa
on innokas puuhatäti, jonka kanssa askartelut ja leikit sujuvat mukavasti. Roosa on sydämellinen ja eläinrakas ihminen, joka rakastaa matkustelua!

Mikko on toiminnan mies, jolla täytyy olla aina tekemistä. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu metsälenkit koiran kanssa ja kaikenlainen urheilu sulkapallosta jääkiekkoon.

Jaana on iloinen persoona, kuin aurinko, joka piristää harmaatakin päivää! Jaanan harrastuksiin kuuluu musiikki ja lenkkeily.